Admitere 2024: Masterul Profesional de Misiune și Slujire Pastorală

Calendar admitere:

 • 1-14 iulie 2024
 • 15-20 iulie 2024
  • interviul pentru obținerea binecuvântării (programarea se face în baza completării formularului; completarea este necesară indiferent de eparhia de care aparține candidatul)
 • 15-20 iulie 2024
  • înscrierea candidaţilor
 • 22-27 iulie 2024
  • selecţia candidaţilor şi afişarea rezultatelor

 

Dosarul pentru obținerea binecuvântării de la Sectorul Învățământ al Arhiepiscopiei Iașilor:

 1. declarație consimțământ
 2. cerere binecuvântare
 3. copie a documentului de identificare (CI sau pașaport)
 4. recomandare de la preotul paroh și de la duhovnic (dacă cei doi sunt persoane diferite atunci vor fi prezentate două recomandări). Solicitările venite din partea monahilor trebuie vizate de Exarhul mănăstirilor;
 5. adeverința că este apt din punct de vedere psihologic (la cabinetul ATEST, Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 8, et. 2, cam. 14, Iași, www.atest.ro);
 6. CV – Europass.
 7. Formularul de admitere – completat online (Chestionarul se completează online; Timpul de completare este de aproximativ 15 de minute; Este necesar cont de gmail și o poză tip portret).

Atenție!

 • A nu se confunda interviul pentru obținerea binecuvântării de înscriere la Masterul Profesional (Sectorul Învățământ – Iași, 15-20 iulie) cu interviul – Proba orală de admitere la Master (Facultatea de Teologie Ortodoxă);
 • A nu se confunda dosarul de admitere la Master cu dosarul de obținere a binecuvântării
 • Pentru admiterea la acest program de master, la interviu, sunt așteptați și cei care nu sunt din Arhiepiscopia Iașilor;

 

Pași de urmat:

 1. Accesează site-ul  https://www.teologie.uaic.ro , secțiunea Admitere - Master. Citește cu atenție perioada de admitere, specializările și numărul de locuri disponibile. Scanează documentele solicitate pentru dosarul de admitere și salvează-le în format PDF.
 2. Accesează site-ul admitere.uaic.ro, secțiunea Admitere on-line UAIC 2024. Citește cu atenție informațiile de pe această pagină pentru că îți vor răspunde la multe întrebări.
 3. Te autentifici pe pagina inscriere.uaic.ro. Completezi cu atenție toate câmpurile din fișa de înscriere. La datele de contact avem nevoie obligatoriu de număr de telefon și e-mail pentru a putea comunica.
 4. Trimiți fișa spre verificare și urmărești statusul acesteia. Vei primi indicații de la comisia de admitere dacă fișa are nevoie de Corecții. Fișele cu status Aprobat nu mai trebuie modificate și intra direct in concursul de admitere.
 5. După afișarea rezultatelor urmează confirmarea locului.

* În paralel completează formularul de înscriere la Masterul Profesional de mai sus

Linkuri utile:

Share